» Индекс Телесне Масе

Иницијални подаци


Висина
Телесна тежина

Резултат


Индекс Телесне Масе (BMI)

Такодје погледајте:

 

КатегоријаБМИ опсег
Гладан< 16
Премала тежина16 - 18.5
Нормалан18.6 - 25
Прекомерна тежина25.1 - 30
Гојазан30.1 - 35
Клинички гојазан35.1 - 40
Морбидно гојазан> 40.1